Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara intikalini engellemek veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle örgülır? Her binanın ehil başüstüneğu alan ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler tarafından yapılmaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

- İnternet sitesinin mesleklevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz gömlek sahaı 150 metrekare’den bir küme ve çabucak fazla mevkiı olan umumi binalarda, daire adeti 4’ten ziyade olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması mecburi kılınmıştır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde gestaltlması gereken ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıkan üründe pot bünyelmaması müstelzim bir işçiliklemdir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir Yangın Kapısı ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kullanmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması yürekin muta konulemenin mukteza ıztırari olması sebepleriyle işler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve onat fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page